Élet-Stílus

A legsikeresebb celeb, akiből divattervező lett

Jessica Simpson remek üzletasszony. Az elérhető áron adott ruhái tették őt gazdaggá, most pedig a világ legsikeresebb celeb divattervezője lett.

Jessica Simpson kollekciója a legkelendőbb a tengerentúlon – írja a New York magazin. A tucatnyi hollywoodi híresség mellett egyedül a szőke énekesnőnek sikerült ilyen jelentős eladásokat produkálnia. A New York magazin információi szerint tavaly megközelítőleg 750 millió dollár értékben adtak el, ezzel kivívta a világelső helyet a hasonló, hírességekkel fémjelzett vállalkozások között.
Simpson már régóta hangoztatja, hogy sikerének titka egyrészt abban rejlik, hogy nem a felső tízezer pénztárcájára szabja termékeit, hanem bárki számára elérhető áron vannak, másfelől a kollekció hordható, fiatalos ruhákból áll.

„Egy lány elmehet az anyukájával a plázába, beújíthat egy csinos szettet és még arra is marad pénz, hogy megebédeljenek egy gyorsétteremben. Úgy nézhet ki, mint Jessica Simpson, olyan illata lehet, mint Jessica Simpsonnak és ezt megengedheti magának” – magyarázta David Levin, a márka üzleti menedzsere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik