Élet-Stílus

Divat kilenc hónapon át

A gömbölyödő hason is jól mutat a divatos textil. Nem kell megijedni, ha bővül a derék- és csípőméret, mert egyenes arányban bővül a kismamáknak tervezett ruhaválaszték is.

A sztárok már tudják, hogy a kismamák igenis szexisek. A rövid, színes ruhákra csak egy laza bőrdzsekit kapnak fel és nem takargatják a gömbölyded pocakot sem. Na, jó ez most nem a feszes hasizom és keskeny csípő időszaka, amire felhúzzuk a csípőnacit, de rendjén van ez így.

A kilenc hónap a teremtés csodájáról szól, amire csak mi nők vagyunk képesek és erre büszkének kell lennünk! A hölgyek kivirulnak az áldott állapotban, nőiesebbek lesznek, mint azelőtt, s ezt az időszakot nem szabad leredukálni a bevizesedett lábak és nehézkes légvételek időszakává. Ez egy csoda, amit az öltözködéssel csak még kényelmesebbé, divatosabbá és komfortosabbá tehetünk. Ez egy vissza nem térő időszak, amikor úgy öltözködhetünk, mint utána talán soha többet.

És ami talán a legfontosabb, a baba is kiegyensúlyozottabb lesz, ha érzi, hogy az anyukája felszabadult, vonzó nőnek érzi magát mindennapjaiban és nem egy zsákruhába rejtett bálnának. Igenis merjünk nők lenni ebben az időszakban is, hiszen a női lét valódi beteljesülése ez, amit a harmonikus ruhaválasztással csak még inkább kiemelhetünk. Összeszedtünk néhány ötletadó ruhát a kismamáknak és párjaiknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik