Élet-Stílus

Angyalföldön megbotlott a Videoton

A listavezető Videoton több mint fél órát emberelőnyben játszott, ennek ellenére csak egy ponttal távozott Angyalföldről, a Vasas otthonából.

Az első félidőben minkét csapat rendkívül sok technikai hibával futballozott, a kapuk szinte nem is forogtak veszélyben. A fordulást követően nem sokkal nagy lehetőséghez jutott a Videoton, ugyanis Arnautot második sárga lappal kiállította a játékvezető – a fehérváriak azonban nem tudtak élni a lehetőséggel. Az emberhátrányban futballozó hazaiaknak már csak az volt a céljuk, hogy tartsák az eredményt, s ez sikerült nekik.

A fehérvári együttes előnye csökkent, a Kecskemétet legyőző Ferencvárostól csak hat pont választja el. Ebből következően – bár sokan a Vidit tartják a bajnokság esélyesének – meglehet, hogy Mezey György csapatára meleg tavasz vár, s nem az időjárás miatt…

Monicomp Liga, 17. forduló:
Vasas-Híd – Videoton FC 0-0
Illovszky Stadion, 2500 néző, v.: Fábián
Sárga lap: Arnaut (34., 60.), Gáspár (65.), ill. Andjic (52.), Sándor (89.), Lipták (89.)
Kiállítva: Arnaut (60.)
Vasas-Híd: Németh G. – Balog Zs., Arnaut, Gáspár, Katona – Kulcsár, Kovács G., Lisztes, Rezes (Arsic, 81.) – Ferenczi (Szilágyi, 86.), Lázok (Mileusnic, 62.)
Videoton: Bozsovics – Lázár P., Lipták, Vaskó, Andjic – Sándor Gy., Elek Á., Polonkai (Vasziljevics, 65.) – Nagy D. (Gosztonyi, 59.), André Alves, Nikolics

Ajánlott videó

Olvasói sztorik