Élet-Stílus

Fagylaltkülönlegesség anyatejből

Egy londoni étterem megunta, hogy a fagylalttal 100 éve semmi érdekes nem történt.

A Covent Gardenben lévő étterem Baby Gaga néven szervírozza legújabb fagylaltkülönlegességét, mely emberi anyatejből készül. A fagylalthoz az alapanyagot Victoria Hiley ajánlotta fel, aki meg van győződve arról, hogy ha a felnőttek legyőzik előítéleteiket és rájönnek, mennyire ízletes az anyatej, akkor hamarosan több édesanya fog szoptatni.

A különleges fagylalt gombóconként 14 fontba kerül, a vásárlók azonban egyelőre bizonytalanul méregetik, és inkább elkerülik. A fagylalt készítője, Matt O’Connor akciójával tulajdonképpen a szoptatást szeretné népszerűsíteni, szerinte ami a gyermekeknek jó, az a felnőtteknek is meg kell hogy feleljen. Épp ezért nagyon bízik abban, hogy a termék nemsokára nagy siker lesz.

A Baby Gaga nevű fagylalt elkészítéséhez az anyatej mellett fahéjat és citromlevet használnak.

AJÁNLOTT LINKEK:

Már anyatejből is készítenek fagylaltot (nlcafe.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik