Élet-Stílus

Fabregas miatt aggódnak Londonban

Az Arsenal spanyol játékmestere megsérült, elképzelhető, hogy kénytelen lesz kihagyni a Ligakupa vasárnapi döntőjét. A Barcelona elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján már játszhat.

Cesc Fabregas a Stoke City elleni, 1-0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen kapott egy nagyobb rúgást, s így kérdésessé vált a játéka. A futballista személyi edzője, Juan Ferrando ugyanakkor amondó, a spanyol pályára léphet vasárnap.

„Cesc játszhat a hétvégén” – állította a Daily Mirrornak nyilatkozó szakember. „A péntek reggeli tesztek optimizmusra adnak okot. A Stoke elleni találkozón Fabregas óvatosságból kért cserét, ám szerencsére nem nagyobb a baj. Ha a további vizsgálatok is megerősítik a gyógyulást, Cesc a Barcelona elleni március 8-i visszavágón biztos pályára léphet, míg hétvégi szereplését Arséne Wenger dönti el.”

Fabregas miatt aggódnak Londonban 1

Arséne Wenger viszont nem szeretne kockáztatni a Birmingham City elleni döntőben, ezért nem nevezte Fabregast – a francia mester tudja, hogy még nagy csaták várnak együttesére; a londoniak a katalánok ellen készülnek, ráadásul a kupadöntő miatt elhalasztott, Tottenham elleni bajnokijukat is pótolni kell.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik