Élet-Stílus

Beckham: edzeni jobb, mint strandolni

David Beckham csütörtökön csatlakozott amerikai futballklubja, a Los Angeles Galaxy keretéhez, és azt mondta: úgy érzi, jól tette, hogy eddig Angliában edzett, ez többet ért, mintha a strandon üldögélt volna.

A helyi média nem nézte jó szemmel, hogy az angol válogatott volt csapatkapitánya az elmúlt hetekben a Tottenham Hotspur tréningjeit látogatta.
“Pályafutásom mostani szakaszában, különösen a súlyos sérülésem után úgy éreztem, hogy fontosabb edzenem, mint a tengerparton múlatni az időt. Manapság már nem tehetem meg, hogy három hónapot kihagyjak.” – reagált erre a 35 éves középpályás.

A Los Angeles Galaxy március 15-én, a Seattle Sounders otthonában kezdi majd a tengerentúli bajnokság, az MLS idei szezonját.

Beckham Angliában a Spurs csapatával edzett (MTI/EPA)

Beckham Angliában a Spurs csapatával edzett (MTI/EPA)

A 115-ös válogatott futballista az elmúlt két télen az olasz Milanban töltötte a tavaszi idényt, tavaly azonban pórul járt: Achilles-ín-szakadással tért vissza az Egyesült Államokba – klubja ezért is ódzkodott attól, hogy idén ismét kölcsönadja, bár több csapat is érdeklődött iránta. Végül egyik klub sem szerződtette, de hetekig a Tottenham tréningjeit látogatta Londonban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik