Élet-Stílus

Beyoncé Afrika királynője lett

Beyoncé a márciusi L'Officiel magazin borítóján feketére festett arccal pózol, ám a fotósorozattal nem a saját gyökereit kereste.

A különleges fotók a francia L’ Officiel magazin 90. születésnapjára készültek. Beyoncé igazi afrikai királynőként pózol a fotós kamerája előtt. A legkelendőbb énekes- és színésznő felkérése remek ötletnek bizonyult a magazin részéről, kiváltképp, hogy Knowles-nak is vannak afrikai gyökerei.

Az afrikai imázs pedig nem csak a magazin évfordulója miatt készült, hanem a nigériai Fela Kuti emléke előtt is így kívántak tisztelegni az alkotók. Fela Kuti nagyszerű zenész és aktivista volt, aki sokat tett hazájáért Nigériáért. Állítólag az amerikai énekesnő legújabb lemeze Kuti zenéjéből is inspirálódik, amit Beyoncé ezzel a sorozattal hálál meg.
A fotósorozaton látható aranyzsinóros Gucci ruha is Afrikát idézi, de Beyoncé a tökéletes hatás miatt még az arcát is engedte befeketíteni, ami picit már-már túlzónak tűnhet. Akár egy divat kiegészítővel, úgy játszanak a sminkesek a sötét bőrszínnel.

A magazin hasábjain Beyoncé – bár nem először -, de beszél édesanyja divattervezői munkásságáról, ami azért is érdekes, mert a mama elsősorban a Destiny’s Childnak tervezett fellépő ruhákat, és lányának is sokat segített az indulásnál abban, hogy mit viseljen és hogyan. A divattervező édesanya Beyoncé mindig tökéletes megjelenését elnézve, igazán jó munkát végzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik