Élet-Stílus

Budapestet is érinti Joe Cocker utolsó turnéja

Június 5-én újra Budapesten koncertezik Joe Cocker, akit sokan az "elmúlt négy évtized legjobb hangjának" neveznek. A többszörös Grammy-díjas, Golden Globe-díjas és Oscar-díjas énekes új lemezének ráadás-turnéjába építette be a Sportarénát.

Több mint 40 évvel zenei karrierjének kezdete után (már feltűnt Woodstockban is!) Joe Cocker képes a sokadik visszatérésre. Eddigi 21 stúdióalbuma és négy koncertlemeze közül számos ért el multiplatina státuszt szerte a világon. Elismerései között 2007-ben a Brit Birodalom Érdemrendjét is átvehette.

Nyerjen páros belépőt!

Páros belépőt nyerhet Joe Cocker koncertjére a polc.hu nyereményjátékán. Részletek itt.

2010 októberében Hard Knocks címmel jelent meg a legújabb stúdiólemeze kilenc vadonatúj felvétellel, valamint az I Hope című Dixie Chicks-dal feldolgozásával. Tavaly szeptemberben Moszkvában kezdte európai lemezbemutató turnéját, amelynek keretében Nyugat-Európa szinte valamennyi zenei fővárosának teltházas arénájában adott koncertet. A lenyűgöző hangulatú koncerteken mindenhol tomboló tömegek ünnepelték a 66 éves énekest.

Az eredetileg tavaly év végéig tervezett európai turnét a nagy sikerre való tekintettel meghosszabbították, és egy ausztrál kitérő után május végén indul a második etap, amelynek németországi és ausztriai állomásait megelőzve látogat a művész a Papp László Budapest Sportarénába. A hírek szerint ez Joe Cocker utolsó turnéja, nem érdemes kihagyni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik