Élet-Stílus

Játékost cserél a Real és a Milan?

Olaszországi hírek alapján a Real Madrid és a Milan a háttérben elkezdte az egyeztetést. A megbeszélések célja, Alexandre Pato és Sergio Ramos cseréje.

A Corriere dello Sport úgy értesült, az olasz és a spanyol klub szeretné elcserélni a két futballistát. Egyikük sem érzi jól magát a jelenlegi felállásban: a spanyol világbajnoknak rendkívül rossz a viszonya Jose Mourinho szakvezetővel, de Pato állapota sem rózsás.

A 21 esztendős brazil láthatóan szenved az Allegri féle felállásban, ráadásul a lombard „vezérbikával”, Zlatan Ibrahimoviccsal sem a legjobb a kapcsolata. A svéd nem győzi hangsúlyozni, milyen jól egyezik Pato honfitársával, Robinhóval, viszont Patót sohasem említi, ráadásul a pályán sem “kedveskedik”.

Pato helyzetét nehezíti, hogy a klub Antonio Cassanót is a nyakára hozta, s a Robinho-Ibrahimovic-Cassano trió elég jól működik a Serie A-ban, jövőre pedig az olasz csatár a BL-ben is bevethető lesz, így a jelenleg is sokat kispadozó Pato helyzete még nehezebbé válhat.

Madridban viszont lenne hely a támadószekcióban – bár Higuaín felépülésével ott is három támadó lesz, ha Adebayor beválik, és kölcsönszerződése után megvásárolják (spanyolországi források ugyanakkor úgy tudják, a madridiak nyáron eladják Benzemát). Ramost a Milan már több alkalommal is vitte volna, nyáron viszont elképzelhető, hogy a tervekből valóság lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik