Élet-Stílus

Pert veszített a félrelépéssel vádolt Beckham

Az angolok 35 éves labdarúgósztárja, David Beckham pert veszített az őt félrelépéssel gyanúsító In Touch című amerikai bulvárlappal szemben.

A bíróság elutasította a keresetet, amelyet az angol sztár azért nyújtott be, mert szerinte az In Touch című bulvárlap hamisan állította, hogy egy prostituálttal megcsalta a feleségét. A 115-szörös angol válogatott játékos rágalmazás címén 25 millió dollárt követelt evezett laptól, a bíró szerint azonban nem állt elő elegendő bizonyítékkal.

A világhírű labdarúgó ügyvédje azonnal jelezte: fellebbeznek a határozat ellen.

A 35 éves Beckham – aki 11 éve házas, és popénekeső felesége, Victoria a nyárra várja negyedik gyermeküket – polgári pert is indított a bosnyák származású Irma Nici ellen, aki „kikotyogta”, hogy 2007-ben pénzt kapott tőle a szexért. A 26 éves nő azt mondta, hogy többször is együtt volt az angol sztárral, aki 10 dollárral viszonozta a „szerelmét”.

Beckham erre egy korábbi közleményben úgy reagált, hölgy „nem mond igazat”, mivel nem találkozott vele, nem történhetett szex közöttük, ezért aztán nem is fizetett neki.

„Nici nyilatkozati nekem és a családomnak is nagy fájdalmat, érzelmi válságot okoztak. A hölgy hamis állításai magánéletemre és a karrieremre is kedvezőtlenül hatott” – indokolta David Beckham, hogy miért is indított pert In Touch című bulvárlap és Irma Nici ellen.

Az angol játékos amúgy nem szent – nem először merül fel, hogy félrelépett: a kalandjai korábban bőven adtak témát a bulvársajtónak, a felesége azonban kitartott mellette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik