Élet-Stílus

Bugyimutogató Emma Watson

Emma Watson egyre többet láttat magából. Amellett, hogy egyazon éjszakán bugyit és mellbimbót villantott, még az év divatikonja is ő lett.

Az Elle magazin Londonban megrendezett hétfői rendezvénye igazán poénosra sikeredett.
Míg előző este a meghívott hírességek együtt szórakozhattak a BAFTA-díjátadón, addig a másnapi Elle-ünnepség józanságot követelt tőlük. Az ifjú színésznő, Emma Watson még jól bírja a tempót, mert zökkenésmentesen végigbulizott három egymást követő éjszakát.

A vasárnapi rendezvényen egy lenge, alig valamit takaró öltözékben jelent meg, a február 13-ai Elle magazin eseményén pedig egy kék miniszoknyás ruhában. Az utóbbi választás nem volt szerencsés, mivel a limuzinból kikászálódva kivillantotta fekete bugyiját, előtte pedig látni engedte mellbimbótapaszát. Az e fajta tapasz könnyen elenged, ha nem megfelelően ragasztják a ruhához, kellemetlen helyzetbe hozva viselőjét.

S ha mindez nem lett volna még elég kellemetlen szegény Watsonnak, akkor Vivienne Westwood gondoskodott az epés megjegyzések hiánypótlásáról. Amikor a színpadra szólította a Harry Potter női sztárját, hogy átadja az Elle legfényesebben csillogó divatikonjának járó díjat, akkor a következő mondat hagyta el a tervezőnő száját:
„Ki az az Emma Watson?”
De Watson ahelyett, hogy zavarba jött volna, magabiztosan feltipegett a színpadra, és mosolyogva csak annyit mondott: „Nem tudom, mit mondjak erre.” Az Elle szerint a londoni divatvilág feltörekvő és régóta fénylő csillaga összecsapását láthatták a jelenlévők.

„Csodálatos érzés, hogy megkaptam ezt a címet. Nagyon szeretem a divatot, de megpróbálom figyelmen kívül hagyni a külső körülményeket, és csak azzal foglalkozni, amit élvezek benne. Mostanában kicsit jobban érzékelem a rám nehezedő nyomást, de egyelőre ez csak szórakozás” – szabadkozott a díjazást illetően a színésznő.

Az Elle főszerkesztője, Lorraine Candy a következőket mondta jelöltjükről: „Van egy nagyon jól körülhatárolható, egyedi stílusa. Az Elle-nél mindig azt mondjuk, nem az a fontos, mit hordasz, hanem az, hogy hogyan hordod. Emma Watsonnak magával ragadó személyisége van, és azt hiszem, ez teszi őt divatossá.”

A legjobb nemzetközi divattervező pedig Tom Ford lett, míg a legjobb brit divattervező díját a 28 éves Christopher Kane kapta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik