Élet-Stílus

Milyen a tökéletes “kapucsínótej”?

Az igazi, különlegesen jól habosítható "baristatejet" kedden mutatták be Bécsben.

Könnyebben habosítható, ízét a melegítés sem befolyásolja úgy, mint a hagyományos termékeknek. Összegezve ez a titka egy igazi baristatejnek, amit most kedden, Bécsben mutattak be a nagyközönségnek. Az italt az elkövetkező időszakban egyelőre még cak a kávébeszállítók forgalmazzák majd, de hamarosan a szupermarketekben is megvásárolható lesz.

Az igazi kapucsínótejet a Berglandmilch tejgazdasága készíti: nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat, csak természetazonos aromákat, az íze pedig olyan, mint a teljes tejé. Georg Branny, osztrák baristabajnok emellett a hab állagát is dicsérte. Szerinte a hab finom pórusú és tartós, ráadásul bármilyen eszközzel előállítható.

AJÁNLOTT LINKEK:

Így készül a tökéletes cappuccino (gourmandnet.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik