Élet-Stílus

A többség sejtette, hogyan dönt Nagy László

Nagyon kevés embert lepett meg az, hogy Nagy László nem kíván többet szerepelni a magyar válogatottban.

A 29 éves átlövő csütörtökön egy rövid üzenetben jelezte, hogy nem kíván szerepelni a magyar kézilabda-válogatottban, ezzel pont a több mint másfél éve húzódó ügy végére.

A felmérésünkön kiderült: a többséget nem lepte meg a döntéssel azok után, hogy különböző indokokkal, többnyire sérülésekre hivatkozva rendre lemondta a szereplést a magyar válogatottban 2009 júniusa óta, majd tavaly ősszel a nyílt levelében a nagy tornákon kapott napidíj mértékét és a biztosítás feltételeit kifogásolta.

A mini közvélemény-kutatásunkban részt vett több mint ezer olvasónk 94,78 százaléka azt válaszolta, őt bizony nem lepte meg a barcelonai légiós végleg lemondta szereplést piros-fehér-zöld mezben, és a jelek szerint kevesen (5.22 százalék) bízott abban, hogy a különböző érdekeknél végül csak felülkerekedik a nemzeti hovatartozás érzése, és Nagy visszatér a magyar válogatottba. Nem tér vissza. Ez most már végérvényesen eldőlt.

„Benne volt a levegőben, hogy így dönt. Sejthető volt, hogy ez lesz válasza azok után, ahogy egyre inkább elhúzódott az ügy, és ő egyre messzebb került a válogatottól. Sajnálom, hogy így döntött, mert vele azért erősebb lenne a magyar válogatott” – nyilatkozta honlapunknak Skaliczki László korábbi szövetségi kapitány még csütörtökön.

Az, hogy a spanyol válogatott erősödik-e a Barcelonában játszó Nagy Lászlóval – mint ahogy erről régóta szó van -, az a jövő zenéje, igaz, Mocsai Lajos jelenlegi kapitány elmondta, családjától származó információk szerint, hogy a hispánoknál sem fog játszani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik