Élet-Stílus

Drámai csatában jutott tovább a Fradi

Az FTC hatalmas izgalmak közepette egy góllal legyőzte a vendég dán Viborgot, és idegenben lőtt több góljának köszönhetően bejutott a nyolc közé a női kézilabda KEK-ben.

A múlt heti első találkozón a dán Viborg 34-33-ra győzött, szombaton a Népligetben pedig 33-32-es ferencvárosi siker született úgy, hogy a félidőben még a vendégek vezettek három találattal. A Fradi az utolsó pillanatokban harcolta ki a továbbjutást.

A hajrá hihetetlenül alakult, másfél perccel a vége előtt a tavaly Bajnokok Ligája-győztes Viborg vezetett 32-31-re. A zöld-fehéreket megfogta egy kihagyott hetes, de csak sikerült egyenlíteniük, majd kapusuk ziccert fogott. Három másodperccel a vége előtt heteshez jutott Elek Gábor csapata, s ezt Zácsik bevágta, ezzel az idegenben lőtt több góljával továbbjutott Ferencváros várhatja a negyeddöntő keddi sorsolását.

Tomori volt az FTC legeredményesebb játékosa, a válogatott átlövő kilenc góllal zárt, míg Szucsánszki, Zácsik hat-hat, Szarka öt góllal járult hozzá a felejthetetlen sikerhez.

Női KEK, nyolcaddöntő, visszavágó:
FTC-Rail Cargo Hungaria – Viborg (dán) 33-32 (15-18)
Továbbjutott: az FTC 66-66-tal, idegenben lőtt több góllal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik