Élet-Stílus

Új őrület a papírruha

Végy egy papírt - ceruza nem kell -, egy divattervezőt, aki megtervezi, egy bevállalós divatbloggert, aki viseli, és máris kész az új őrület: a papírnadrág és a papírcsizma.

Nálam sosincs elég papír, mindig gondban vagyok, ha jegyzetelnem kell. Persze nem járnék többet így, ha én is követném Sandra Hagelstam példáját. Mert a divatblogger van elég bátor és bevállalós ahhoz, hogy egy divathéten teljes álló napig viselje – nagy feltűnést okozva – kedvenc tervezője kreációit, a papírból készült ruhákat. Tavaly ősszel az egyik divathét eseményén húzta magára a könnyen szakadó darabokat.

Már régen is próbálkoztak tervezők a papírszoknyával, amiket néhány tapasztalatlan háziasszony elégetett vasalás közben, vagy eláztatott a nyári záporban. De az említett csizma és nadrág gyűrt hatású, egyszerű fehér, mint a papír, és remélhetőleg senki nem akarja majd kimosni vagy kivasalni őket. A tervező Maison Martin Margiela felhívta a divatblogger figyelmét kreációi érzékenységére, ennek okán Hagelstam csak egy napra bújt papírba, azóta a lakásában dekorációként funkcionálnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik