Élet-Stílus

A válogatott focisták ígérik: jobbak lesznek!

A márciusban esedékes hollandok elleni Európa-bajnoki selejtezőre már sokkal jobb formát ígérnek a magyar labdarúgó-válogatott játékosai.

„Egyelőre mindenki messze van a csúcsformájától, de ez egyre javul majd a tavaszi válogatott mérkőzések közeledtével, remélem, a keret mindegyik tagja rendszeresen szerepelni fog klubcsapatában. Amennyiben mindenki játékban lesz, akkor látványosan feljavul a teljesítményünk, és március végén azt a formát hozzuk, amivel év végén legyőztük a finneket és a litvánokat” – idézte Rudolf Gergelyt az MLSZ honlapja.

Juhász Roland szerint is kulcskérdés, hogy a légiósok rendszeresen szerephez jussanak a klubjaikban: „Látszott, hogy sokan még nem játszottak tétmeccset idén. Én egy kicsit erősebb ellenfélre számítottam, végig uraljuk a játékot, különösen a második félidő hajrájában volt nagy a fölényünk, ekkor újabb gólokat is szerezhettünk volna. Jó főpróbán vagyunk túl.”

Gera Zoltán csapatkapitány szerint jó döntés volt a dubaji túra: „Nagyon jó körülmények között készültünk az elmúlt napokban, jó talajú pályán játszhattuk le az Azerbajdzsán elleni mérkőzést, ezért megítélésem szerint a felkészülés sikeres állomásán vagyunk túl.”

Tököli Attila hét év után húzhatta magára ismét a címeres mezt, második félidőben állt be: „Élveztem a mérkőzést, s bár sokakkal a keretből most először játszottam együtt, úgy látom, gyorsan össze tudunk majd csiszolódni, nem lesz nehéz beilleszkednem.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik