Élet-Stílus

Story Gála tündöklő- és hullócsillagai

A Story Ötcsillag Díjátadó Gála bőven szolgáltatott látnivalót a divatra éhes szemeknek: volt szaggatott harisnya, méregdrága estélyi, tortának álcázott Barbie és papagájséró.

Az elegáns helyszínt most is a Corinthia Grand Hotel Royal biztosította a sokszínű egybegyűlteknek. Az ételek lassabban fogytak, mint az alkoholtartalmú italok. Ennek hatását, a táncparkettet sem kímélő spicces társaság hangulatában lehetett lemérni. A Story Gálán nyertesek is lettek bőven: Liptai Klaudiát az év műsorvezetőjének választották, aminek Klau őszintén örült és büszkén vett át, majd édesanyjának ajánlott beszédében.

A nap végére kiosztottak még néhány díjat, így az Ezek megőrültek című műsorban debütáló, eredetileg rádiós, Rákóczi Ferencnek, majd Horváth Lajos Ottónak, Kecskés Karinának is lett egy kitüntetése. Presser Gábor Molnár Ferenc Caramel munkásságát értékelte a legtöbbre. Nagy Feró babos-nyakkendőben, farmerben és laza zakóban érkezett. Őt nehéz szmokingban elképzelni, még ha black tie volt is a kiírás. (Black tie a white tie-nál egy fokkal visszafogottabb kategória. A férfiak esetében a fekete szmoking-csokornyakkendő párosítást, míg nőknél a nagyestélyit vagy a koktélruhát jelenti.)

A legnagyobb látnivalót minden idők legnagyobb naptárdívája, Kiszel Tünde szolgáltatta. Ruhájában tortának álcázott Barbie babának látszott, aminek érdekessége abban rejlett, hogy a szoknya lassan elfogyott a művésznőről.

A legextrémebb ruha minden bizonnyal Tóth Gabin volt, aki nyakpántos, fekete mini ruhájában és harisnyájában úgy festett, mint akiről menet közben valaki letépte a textilt. Meg kell jegyeznem, Gabi egyre jobban hasonlít egy-egy külföldi popsztárhoz.

Video: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik