Élet-Stílus

Olvasóink tippje: sima győzelem!

A honlapunk szavazásából kiderült, a többség a magyarok győzelmét várja az azeriek elleni felkészülési meccsen.

A magyar labdarúgó-válogatott eddigi négy mérkőzését megnyerte Azerbajdzsán legjobbjai ellen, és az olvasóink szerint szerda este, Dubaiban is győzelmet arat.

A honlapunk szavazásán a szurkolók több mint 85 százaléka tippelt az Egervári-csapat sikerére, sőt, a többség, 52,31 százalék szerint nem is kell különösebben izgulnunk, mivel a Dzsudzsák Balázs és társai fölényes diadalt aratnak majd a volt szovjet tagállam felett.

A döntetlenre – amely a közös múlt és a papírforma alapján már meglepetés lenne – 8,46 százalék tippel, 6,15 százalék (a pesszimisták tábora) pedig úgy véli, a nemzetközi szövetség (FIFA) aktuális világranglistáján 99., az Európa-bajnoki selejtezőcsoportjában jelenleg ötödik azeri válogatott történelmi győzelmet ér el a magyarok ellen Dubaiban.

A magyar idő szerint 18 órakor kezdődő barátságos találkozóról – amelyre a szövetségi kapitány a Király – Lázár, Vanczák, Juhász, Laczkó – Gera, Koman, Elek, Dzsudzsák – Rudolf, Priskin kezdőcsapatot jelölte – az FN.hu élő szöveges tudósításban számol be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik