Élet-Stílus

A pöttyös szoknya színre lép

Idén a lovaglócsizma, a cicanadrág és a kétsoros zakó után a pöttyös mini lepi el a boltokat.

Az idei év legnagyobb slágere egy visszatérő ruhadarab lesz. A rock & roll időszak kedvenc kis pöttyös szoknyáját köszönthetjük majd újra a nyári utcák forgatagában. Nem csak a neves divatházak szavaztak erre a modellre, hanem divatszakértők szerint a nők egyik kedvenc viselete is ez a pörgős és bohém darab. A színe sem mindegy idén, ugyanis most a kék alapon fehér pöttyök hódítanak a leginkább, de márkaüzletekben a barna-, szürke- és piros alapon fehér pöttyös változatot is megtalálhatjuk. A szoknya különböző hosszban viselhető, valamint fodros és rakott változata is trendinek számít.

Amit mégis hátrányként említenék a slágertermék kapcsán, hogy ez a fazon csak a vékony vagy sportos hölgyeken mutat jól. Az ízmos combok, a keskeny csípő elengedhetetlen a szoknya alatt, mert sajnos rákfenéje ennek a fazonnak, hogy borzasztóan kövérít. A rövid lábakat összenyomja, a széles csípőt még jobban kiszélesíti, a pöttyök optikailag pedig nagy felületet képeznek a derék- és a fenéktájon. Sajnos tudomásul kell vennünk, hogy vannak ruhadarabok, amiket csak 38-as méret alatt szabad hordani.

A 2011-es divat nagyon széles skálán mozog, így a trendek teltebb testalkatú követőinek még mindig marad rengeteg variáció, amiből bátran válogathatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik