Élet-Stílus

Díjazták az angol botrányhőst

Némi meglepetésre internetes szavazás során a szurkolók Ashley Cole-t választották a tavalyi év legjobb angol válogatott játékosának.

A Chelsea védőjének győzelme leginkább azért meglepő, mert a népszerűsége eddig nem verdeste az eget a szurkolók körében, a mérkőzések alkalmával sokan kifütyülték. Igaz, nem a pályán, hanem az ágyban nyújtott teljesítménye miatt akadtak rá ki a rajongók.

Megmagyarázzuk: a 30 éves, 86-szoros válogatott játékos többször is megcsalta feleségét, az Angliában népszerű énekesnőt, Cheryl Cole-t, és az elővigyázatossága ellenére ez ki is derült. Az egyik elcsábított, egy titkárnő egy éve arról számolt be, hogy a csapat szállásán történt együttlétük alatt Ashley Cole olyannyira félt a lebukástól, hogy hangosan üvöltette a televíziót, nehogy a szomszéd szobában lakó John Terry gyanút fogjon. Utóbbiról egyébként szintén kiderült, hogy megszegte a feleségének tett hűségesküt, neki azonban megbocsátottak. Cole-nak nem – a rendkívül csinos felesége tavaly szeptemberben véget vetetett 2006 óta tartó házasságuknak, elvált tőle.

„Fájt, hogy a szurkolók kifütyültek, de tudom, nem a játékommal volt bajuk. Kemény időszakon vagyok túl, és most nagyon jól esik a szurkolók elismerése. A nyilván azt értékelték, hogy amikor pályára léptem a válogatottban, mindent megtettem a sikerért” – nyilatkozta Ashley Cole, aki tagja volt a dél-afrikai világbajnokságon szerepelt, a tornától a nyolcaddöntőben, a Németország elleni 0-4-gyel búcsúzott angol válogatottnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik