Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó Valentin-napra

Gyémánttal kirakott fürdőkád, piros színű iPad-tok, Louis Vuitton mintás Mini Cooper és különleges ékszer - csúcsfogyasztós ajándékötletek Valentin-napra.

Különleges fürdőélményt kínál a gyémántkád, amelynek megalkotója a kaliforniai dizájner, Lori Gardner. A formatervező egy 19. századi kádat közel 45 ezer Swarovski-kristállyal ékesített. A különleges gyémántkád – amelyen 3 évig dolgozott – 39 ezer dollárba kerül.

Csúcsfogyasztó Valentin-napra 1 Egy igazi csúcsfogyasztó a limitált számban készült (40 darabot gyártottak belőle), minőségi iPad-tokkal is meglepheti párját Valentin-napra. Mi más színből készülhetett volna, mint a szerelem színéből, pirosból! No, meg bőrből, még pedig hagyományos könyvkötési módszerrel. A gumis pánt pedig segít rögzíteni az iPad-et.

Csúcsfogyasztó Valentin-napra 1

A Cartier’s új kollekciójának – amely a Mille Et Une Heures nevet viseli – 1-1 darabja is beillik csúcsfogyasztós ajándéknak a szerelmesek ünnepére. A kollekció 16 darabján arab és ázsiai motívumok tűnnek fel.

Csúcsfogyasztó Valentin-napra 1A Louis Vuitton márka inspirálta a németországi CoverEFX céget, hogy megalkossa a klasszikus LV-mintás Mini Coopert. A luxusbrandre utaló autóért minden bizonnyal odalesznek a csúcsfogyasztós hölgyek!

Csúcsfogyasztó Valentin-napra 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik