Élet-Stílus

Ferguson büszke a csapatára – videó

Sir Alex Ferguson a Wolverhampton Wanderers ellen elszenvedett vereség ellenére is büszke a csapatára.

A Manchester United a szezonbeli 25. bajnokiján szenvedte el az első vereségét a Premier League 2010-2011-es kiírásában. A listavezető éppen klubrekord megdöntése előtt hasra, ráadásul a sereghajtó Wolves vendégeként szakadt meg a 29 mérkőzéses veretlenségi sorozata. A MU ezt megelőzően 2010. április 3-án a Chelsea-től kapott ki.

A kínos zakó ellenére Sir Alex Ferguson büszke az övéire: „A csapat mindenkit büszkévé tett a klubnál azzal, hogy hosszú ideig kiegyensúlyozottan, eredményesen szerepelt. Az esély szombaton meg volt arra, hogy folytassuk a nagy sorozatunkat, de nem sikerült…”

Bár a „terelés” gyakorta előfordul nála, Sir Alex a mostani vereséget nem fogta sem a játékvezetőre, sem pedig a pálya rossz állapotára – jóllehet, halkan azért megjegyezte, hogy a gyepszőnyeg nem volt ideális állapotban, de hozzáfűzte, nem ezen múlott.


Wolverhampton-Manchester United 2-1

„Korábban is mondtam, a Wolves jobb csapat annál, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat. Azért vagyok csalódott, mert jól kezdtünk, korán megszereztük a vezetést, és az első félidőben több helyzetünk is volt. Igaz, sokat volt nálunk a labda, de a szünet után már kevésbé játszottunk jól” – magyarázta a 69 éves skót tréner.

A Manchester United továbbra is vezeti az angol bajnokságot, ráadásul az Arsenal botlásának köszönhetően csak egy ponttal csökkent az előnye – jelenleg négy egységgel rendelkezik többel, mint a második, hozzá hasonlóan 25 meccset játszott „ágyúsok”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik