Élet-Stílus

Celebek és ciki őrültségek a divatheteken

Azt már tudjuk, hogy a New York- London- Milánó- Párizs négyszög divathetei profin szervezettek, szépek és idén a túlcsordult erotika szinte lefolyt a kifutókról.
Kapcsolódó cikkek

Az igazi csemegét mégis a kisebb városok divatrendezvényei szolgáltatták, akik csak próbálkoznak felkapaszkodni a nagyokhoz.

Sao Paolo divathetén mintha nem bíztak volna a divattervezők munkájában, a show-t celebekkel tették érdekessé. A brazilok egyik legnépesebb városának divateseményén megcsodálhattuk Paris Hiltont picit meghízva, fonott copffal, a két brazil szupermodell Gisele Bündchen és Alessandra Ambrosio hibátlan alakját, valamint Demi Moor és Ashton Kutcher óriási késését. A színészpár a divatesemény legfontosabb fellépőiként voltak hivatalosak, de a három órás késésüket nem tudta disztingválni a közönség. Nagyon csúnyán kifütyülték őket, amire csak kínos vigyorgással tudtak válaszolni.

Az eseményen valódi elismerést a Neon nevű cég kapott. Különlegességük az abszurd humor átültetése a divatba. A vizuális poénok között szerepelt egy napszemüveg fazonú ruha, de egy önmagát fogdosó estélyi is.

Barcelonában a legérdekesebb kollekciót Tsolmandakh Munkhuu mongol tervező kollekciója szolgáltatta. Ő a most oly divatos 80-90-es évek stílusát nem a ruhákon jelenítette meg, hanem a modellek hajviseletén. Az öltözékeken pedig a sajátos spanyol tarkaságot ötvözte a mongol népi motívumokkal.

Róma még nem fogja lekörözni Milánót, de egyre inkább megközelíti azt. Még nem annyira elegáns, de érdemként említeném meg, hogy egészségesebben szexi, mint a milánói divat. Az átlátszó csizma és a csípőig felsliccelt, áttetsző ruhaköltemények lenyűgözően szépek és ötletesek voltak most is.


Koppenhágát
nem zárták szívükbe az állatvédők, mert annyi szőrmét halmoztak fel kollekcióikban, hogy azok kitettek egy egész erdőre való állatsereget. Nemrég beszámoltunk a Norvégiában beindult bunda-stopról, ahol kitiltották a divathetekről a valódi szőrméket. Dánia már akkor jelezte, hogy ők nem követik ezt a kezdeményezést, s elnézve a felhozatalt, nem is csodálkozunk ezen. Ennek ellenére szemrevaló összeállításokat vonultattak fel.

Iszlámábádban a hagyományos turbánt, basanadrágot és egyéb népviseleti kiegészítőiket próbálták a nyugati divathoz kapcsolni. Önmagában már a félmeztelen, turbános, testfestett férfiak is botrányosnak számított a Pakisztáni Iszlám Köztársaságban. A nők esetében természetesen sem kivillanó combokat, sem csipkét átszúró mellbimbókat nem láthattunk, mégis nőiesek, ötletesek és szépek voltak a felvonuló ruhamodellek.

Amszterdam jó messze esett Iszlámábád erkőlcseitől. Hollandia szintén az erotikával operált, de annak egy teljesen másik ágával, mint Róma. Bas Kosters vadítóan szexi fehérnemű modelljei fétis kiegészítőkkel ellátva érkeztek, amolyan holland módra. Egyik modellje még egy bizarr csőrt is kapott a tervezőtől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik