Élet-Stílus

Angyali kollekció Kiss Saroltától

Vannak márkák, amelyek hobbiként indultak el, és csak egy szűkebb réteg ismerte, hordta őket. Ilyen rétegmárka volt kezdetben a NON+ is, amely Kiss Sarolta tervezőgrafikus-lakberendező divatmárkája.

Kezdetben a Nos Design divatmárkát egy barátnőjével alapította Kiss Sarolta, majd különválva társától, a NON+ név alatt tervezte tovább kreatív ruháit. A kitartó munka és a minőségi alapanyagok meghozták a sikert, ami a növekvő vásárlószámban és rajongókban nyilvánul meg.
A kollekciót az egyszerűség, visszafogottság és a tervezőnő hangulatainak kifejeződése határozza meg. A legújabb kollekció az Angel Collection nevet viseli.

A sikerének talán épp az a titka, hogy kizárólag saját magának is tetsző, hordható darabokat tervez kis darabszámban, és az öltözékek színvilága mindig az aktuális hangulatát tükrözi. Az Angel letisztult és kifinomult vonalai a praktikus divat híveinek kedveznek a leginkább. A szürke, fekete és fehér színvilága jóleső a szemnek, és egy ápolt, határozott stílust adnak viselőjüknek.

A NON+ jövő évi célja, hogy a kis darabszám megtartása mellett többféle modellt készítsenek el.
A hazai varrodában minden kollekció megjelenése előtt lázas munka folyik. A ruhákat kézzel szabják és varrják a hosszas egyeztetéseket, tökéletesítéseket követően.

AJÁNLOTT LINKEK:

A NON+ Angel Collection itt megtekinthető! (www.nonplusz.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik