Élet-Stílus

Megoldódott Hajnal sorsa

A listavezető Borussia Dortmund magyarja lassan csak hírből ismeri a pályát, jól járt a VfB Stuttgart lépésével. A középpályás tavasszal a svábokat erősíti.

A német Sport 1 délután jelentette, hogy Hajnal Tamás gyakorlatilag a VfB játékosának tekinthető, a svábok megvásárolják a magyar válogatott futballistát (a VfB végül csak kölcsönvette a magyart). A stuttgartiaknál több játéklehetőséghez juthat – ami nem lesz nehéz, tekintve, hogy Hajnal idén bajnokin nem szerepelt a Bundesligát módszeresen maguk alá gyűrő fekete-sárgáknál.

A 29 esztendős játékost már többször is összeházasították a svábokkal, egy hete viszont Fredi Bobic sportigazgató még úgy fogalmazott, hogy bár szükségük lenne az irányító posztján is otthonos magyarra, túl nagy a keretük, karcsúsítaniuk kell. A Stuttgart ugyan nem volt túl aktív a piacon, mindenképpen meg kellett erősítenie középpályáját, ha szeretné kivívni a bennmaradást.

A VfB jelenleg a 17. helyen áll a német bajnokságban, hat pont a hátránya a 15. helyen tanyázó Werder Bremennel szemben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik