Élet-Stílus

Divatbemutató egy klubban? Ez ám a buli!

Pár napja kezdetét vette a divatsorozat, melynek célja: a fiatalok megismertetése a magyar divattal, bulizás közben.

Léber Barbara nyithatta meg a rendhagyó divatrendezvény sorát gyönyörű ruháival a Creol Bárban.
Az esemény célja, hogy népszerűsítse és folyamatosan bemutassa a tehetséges magyar divattervezők kollekcióit a szórakozni járó elit számára. Ennek jeléül a vendégeket pazar fogadtatás várta: a Freixenet pezsgővel való koccintás után egy szépségsarok hívogatta a hölgylátogatókat, ahol Krisan Hairfun és az Il Makiage termékeivel kényeztették őket. Az uraknak pedig egy férfias programként a Raiker által felállított szivarbár adott kikapcsolódási lehetőséget. A villámbemutató, amely mindössze negyedórás volt, precíz pontossággal zajlott le. A rendezők elmondása szerint ezt rendszeresíteni kívánják, hogy a magyar fiatalok végre ne csak a külföldi trendeket utánozzák, hanem a hazai tervezők kreációit is öltözködésükbe illesszék, és kövessék az általuk diktált divatot.

Léber Barbara kollekciójának darabjait a változékony időjáráshoz és az alkalmi viseletek legkülönfélébb típusaihoz igazította. A tervezőnő szalonjában a szezonális kollekciók mellett nagy hangsúlyt kapnak a kézi kidolgozású haute couture öltözékek is, melyeket csak minőségi alapanyagokból állítanak elő, s fazunjukat tekintve a különböző nőtípusok ihlették őket. A nem mindennapi bemutatóra huszonnégy meglévő ruhával készült Barbara, s a bemutató ötletéről így nyilatkozott a Velvetnek: „Ez egy meghívás volt, nem nekem jutott eszembe, de nagyon tetszett az ötlet, mert ilyen klubban még soha nem tartottam bemutatót, legalábbis nem tudok róla. Egyszerűen csak bulinak tartottam, hogy miért ne” – mondta a tervezőnő, aki elárulta, hogy nem látta bemutatóját, így azt sem tudja, mit produkált a színpadon.

„Nem tudom lesz-e még ilyen club show-m, egyértelműen nem ez az én műfajom. Tehát ez egy kirándulás volt, valójában azért, mert nagyon szimpatikusak, akik szervezték és egyáltalán, kíváncsi voltam, hogy mit lehet ebből kihozni. Nagyon sajátos a hangulata. Hozzáteszem, nem láttam a bemutatómat, mert hátul voltam, csak remélem, hogy kinézett valahogy, mert nem tudom” – mondta Léber Barbara.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik