Élet-Stílus

A jövőben nem hízunk az ételtől?

Ételek helyett füst, evőeszközök helyett szívószál: ez lehet az étkezés jövője.

Az előrejelzések szerint a Le Whaf-nak komoly szerep jut majd az étkezés jövőjében. A futurisztikus találmány segítségével az ételeket nem megesszük majd, hanem egyszerűen beszippantjuk. Az ételeket ugyanis átpumpálják az akváriumhoz hasonló gömbön, és gomolygó füstként „tálalják” a vendégeknek, akik szívószállal szippantják azt be.

A szerkezet feltalálója, Edwards professzor szerint, akit leginkább Willie Wonkához szoktak hasonlítani, a jövőben az étkezés – a szerkezet segítségével – hasonlatossá válhat a közös iszogatáshoz. Az emberek szívószállal a kezükben járhatnak körbe-körbe, miközben belélegzik a különböző ízeket: a gyömbértől kezdve a sült húsig.

A professzor bízik abban, hogy hamarosan világszerte elterjed majd a Le Whaf használata: szerinte jövőre már mindössze 85 fontért megvásárolhatják az érdeklődök. Hozzátette, fogyókúrázóknak kifejezetten hasznos a szerkezet, hiszen 10 perc szipákolás, mindössze 200 bevitt kalóriát jelent. Arról egyébként nincs hír, hogy a beszippantott ételekkel jól lehet-e lakni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Nézzék meg, hogy működik a szerkezet (Life.hu)
The future of food (jezebel.com) – angol

Ajánlott videó

Olvasói sztorik