Élet-Stílus

Döbbenetes öngóllal nyert a Liverpool – videó

A Liverpool a vendég Fulham ellen kiszenvedett győzelmével a hetedik helyre kapaszkodott fel a tabellán.

A Liverpool egy ritkán látható öngóllal győzte le a vendég Fulhamet. Az 52. percben Fernando Torres került helyzetbe, de 14 méterről a kapufát találta telibe, ezután John Pantsil a gólvonal előtt megpróbált tisztázni, ám bal külsővel nagyon szerencsétlenül, ügyetlenül találta el a labdát, olyannyira, hogy az végül a jobb alsó sarokban kötött ki.

„Kétségkívül szerencse is kellett a győzelemhez…” – ismerte el utóbb Kenny Dalglish, akinek az irányításával a Liverpool a hetedik helyre kapaszkodott fel a tabellán.

Kollégája érthetően elkeseredetten nyilatkozott a lefújás után, hiszen a nagy hajrát kivágó Fulham kis szerencsével ponttal is távozhatott volna. „Vakarhatjuk a fejünket amiatt, hogy veszítettünk, holott több volt számunkra ebben a meccsben” – fogalmazott Mark Hughes, aki a 63. percben küldte pályára magyar labdarúgóját, Gera Zoltánt.


Döntős a Birmingham



A Birmingham City lesz az Arsenal ellenfele a Ligakupa február 27-én fináléjában, miután az elődöntő visszavágóján 120 percnyi játék után 3-1-re legyőzte a vendég West Ham Unitedet. A hazaiak hátrányból talpra állva mentették hosszabbításra a mérkőzést, majd a továbbjutást Craig Gardner gólja döntötte el a 94. percben.

Premier League, 18. fordulóból elhalasztott mérkőzés:

Liverpool-Fulham 1-0 (0-0)


Gól: Pantsil (52., öngól)

Az élcsoport:

1. Manchester United 51 pont/23 mérkőzés
2. Arsenal 46/23
3. Manchester City 45/24
4. Chelsea 41/23
5. Tottenham 38/23
6. Sunderland 37/24



Ligakupa, elődöntő, visszavágó:


Birmingham City-West Ham 3-1 (0-1, 2-1, 3-1), h.u.


Gól: Bowyer (59.), Johnson (79.), Gardner (94.), ill. Cole (31.)

Továbbjutott: a Birmingham City, 4-3-as összesítéssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik