Élet-Stílus

Egervári húszfős kerettel utazik Dubajba

Egervári Sándor szövetségi kapitány kihirdette bő, 21 fős keretét a labdarúgó-válogatott első idei fellépésére, melyre február 9-én Dubajban kerül sor Azerbajdzsán legjobbjai ellen.

“Az azeriek elleni mérkőzés arra jó, hogy a kevesebb nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékosok is nagyobb rutinra tegyenek szert, ezért nem kísérletezgetünk, a legutóbbi mérkőzésekre is meghívott futballistákkal vágunk neki az útnak” – fogalmazott a kapitány a magyar szövetség honlapján vezetett blogjában.

“Akiket meghívtam a keretbe, korábban már bizonyították, hogy a válogatottban a helyük, tudom, hogy számíthatok rájuk, és még hosszú ideig erősségei lehetnek a csapatnak.”

Dubajba 20 labdarúgóval utazik el a kapitány, aki közvetlenül az elutazás előtt jelzi majd, hogy melyik futballistának kell itthon maradnia.

A magyar labdarúgó-válogatott kerete
Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton), Fülöp Márton (Ipswich), Király Gábor (1860 München)
Védők: Juhász Roland (Anderlecht), Kádár Tamás (Newcastle), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Lázár Pál (Videoton), Lipták Zoltán (Videoton), Vanczák Vilmos (Sion), Vermes Krisztián (Újpest)
Középpályások: Czvitkovics Péter (DVSC), Dzsudzsák Balázs (PSV), Elek Ákos (Videoton), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Dortmund), Koman Vladimir (Sampdoria), Vadócz Krisztián (Osasuna), Varga József (DVSC)
Csatárok: Priskin Tamás (Ipswich), Rudolf Gergely (Bari), Szalai Ádám (Mainz)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik