Élet-Stílus

Real: Mourinho nyárig marad

José Mourinho a szezon végéig biztosan a Real edzője marad, de hogy mi lesz utána, azt még az érintett sem tudja.

Az AS című spanyol lap csütörtöki beszámolója szerint a nyáron négyéves szerződést kötött Mourinho idő előtt távozhat a Realtól, miután összekülönbözött a klubvezetőkkel.

A nézeteltérés állítólag abból fakadt, hogy a portugál edző a télen mindenképpen csatárt szeretett volna igazolni a félévre kidőlt argentin Gonzalo Higuaín pótlására, csakhogy a korábban kolosszális összegeket költő, és éppen emiatt ennél is nagyobb tartozásokat felhalmozó klubvezetők nem repestek az ötlettől. Kölcsönbe persze még érkezhet valaki.

Ezzel együtt a spanyol újságírókat elsősorban nem az esetleges új csatár személye, hanem Mourinho jövője foglalkoztatta a csütörtöki Atlético-Real (0-1) kupameccs után.

A 47 éves edző kijelentette, a szezon végéig biztosan marad. Ehhez még talányosan hozzáfűzte: „Ha mindenki boldog, az edző folytathatja a megkezdett munkát, de ha ők (a vezetők) nem elégedettek, akkor meg nem, függetlenül a szerződés időtartamától.”

A nyáron a Real-vezetők és Mourinho hosszú távú együttműködést vizionáltak, azok után, hogy korábban előszeretettel váltogattak az edzőket Madridban. Az elmúlt nyolc évben ugyanis a portugállal együtt 11 tréner koptatta a kispadot a királyi klubnál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik