Élet-Stílus

A Milan kupán vágta Rudolf csapatát – videó

Az AC Milan 3-0-ra legyőzte a Rudolf Gergelyt nélkülöző vendég Barit, ezzel bejutott a kupa negyeddöntőjébe.

A magyar válogatott futballista vírusos megbetegedése miatt nem léphetett pályára, ott volt viszont Antonio Cassano, aki a téli átigazolása után először volt kezdő a Milanban.

Érdekes, hogy a 28 éves támadó hamarosan visszatér Genovába, miután az AC Milan ellenfele éppen legutóbbi együttese, a Sampdoria lesz majd a kupa negyeddöntőjében.

A 66. percig pályán lévő Cassano nem talált a kapuba, a gólszerzést csatártársai, Zlatan Ibrahimovic és Robinho, valamint a még csak 18 éves Alexander Merkel vállalta magára.


A svéd a 19. percben szerezte meg a vezetést a Milannak, rávezette a labdát a védőjére, majd 15 méterről a bal felső sarokba lőtt. A második gól erősen vitatható körülmények között született, hiszen már Ibrahimovic labdaszerzése sem volt éppen szabályos, Robinho pedig leshelyzetben kapta a labdát a bal oldalon az alapvonalnál, ám mivel a bíró sípja néma maradt, visszagurított, s Merkel a kapu jobb oldalába bombázott.

A Kazahsztánban született német középpályás a második félidőben visszaadta a „kölcsönt”: ezúttal ő szolgálta ki a 3-0-ás végeredményt közelről beállító Robinhót.

Olasz Kupa, nyolcaddöntő:
AC Milan-Bari 3-0 (2-0)
Gól: Ibrahimovic (19.), Merkel (45.), Robinho (65.)

A negyeddöntő párosítsa:
Napoli-Inter
Juventus-AS Roma
Palermo-Parma
Sampdoria-Milan

Ajánlott videó

Olvasói sztorik