Élet-Stílus

30 éves tortaszeletet árvereztek el

Az új-zélandi tulajdonosnő nem hitte volna, hogy a közel 30 éves esküvői sütemény tovább él majd, mint az, akinek készítették.

A tortaszelet ugyanis Diana hercegnő és Károly trónörökös esküvői tortájából való. Közel 3 évtizedig lapult egy fiók hátuljában, míg a tulajdonosa most útjára bocsátotta. Az új-zélandi születésű Katrina Greenslade-hez édesapja révén került a sütemény, aki Diana esküvőjének idején az új-zélandi légierőnél szolgált. A katonák kaptak egy emeletet az ínycsiklandó esküvői tortából, és sorshúzással döntötték el egymás között, ki kaphat az édességből.

Katrina édesapja is a szerencsések között volt: el is hozott egy szeletet, amit vastagon cukormáz borított. Ez azóta az évek folyamán már megsárgult, a torta viszont többször is előkerült. A tulajdonosnő idén azonban úgy határozott, megválik a ritkaságtól, mint elmondta, álmodni se mert volna arról, hogy az édesség tovább él majd, mint Diana. A népszerű tortaszelet azóta már gazdát is cserélt, a nyertes licitáló 215 dollárt fizetett érte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik