Élet-Stílus

Luis Fabiano a Juventusban?

Luis Fabiano, a Sevilla brazil válogatott támadója a Juventusban szeretné folytatni pályafutását, és azt sem bánná, ha emiatt kevesebbet keresne.

A La Gazzetta dello Sport szerint a 30 éves, idényenként 3,2 millió eurót kereső támadó akár fizetése jelentős – 700 ezer euróval történő – csökkentése árán is belemenne a csapatváltásba, de még nincs megegyezés a Sevilla és a Juventus vezetői között.

A Sevilla állítólag 10 millió eurót kér a Fabuloso („Mesés”) becenevű brazilért, amit sokall a torinói csapat vezérkara. Ezzel együtt létrejöhet az üzlet, legalább is az itáliai sportújság azt vélelmezi, hogy „nehéz, de nem lehetetlen” Fabiano átigazolása.

A Juventusnak mindenképpen szüksége lenne csatára, miután Fabio Quagliarella és a pótlására igazolt Luca Toni is kidőlt a sorsból, ráadásul a Wolfsburg bosnyák támadója, Edin Dzeko Torino helyett végül Manchesterbe igazol. A City német vonatkozásban rekordösszegért, 35 millió euróért szerezte meg a Juve kiszemeltjét a Bunesliga-klubtól.

Catania: Simeone az új edző

A korábbi argentin válogatott Diego Simeone lett az olasz élvonalban 15. helyen lló Catania új vezetőedzője. A szicíliai klub bejelentése szerint a 40 éves trénerrel 2012. június 30-ig szóló szerződést kötött. A Marco Giampaolót váltó Simeone játékosként több olasz együttesben, az Interben, a Lazióban és a Pisában is megfordult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik