Élet-Stílus

Gwen Stefani a következő L’Oréal-csaj

A francia világmárka az énekesnőt választotta legújabb rúzsmodelljének.

Gwen nemcsak énekesnőként eszméletlen sikeres – már 20 éve van a zenei pályán -, hanem divattervezőként is megállta a helyét L.A.M.B. és Harajuku Lovers nevű márkáival. Zenei karrierjét még gimnazistaként kezdte a No Doubt formációval. Akkor még csak a garázsukban gyakorolták a később világhíres akkordokat – mára a különböző albumokból 30 millió példányszám fogyott el világszerte. Az együttes számos más elismerés mellett, 2003-ban 2 Grammy-díjat is kapott.

De nemcsak a sikeres zenei múlt az, amiért a L’Oréal Paris felfigyelt a 41 éves divatikonra. A szőkeségnek kevés esetben fogják stylistok a kezét, sokszor ő tervezi meg ruháit és találja ki megjelenését.

„Nagy örömmel üdvözöljük közöttünk Gwent, aki egy érzéki, lenyűgözően tehetséges nő. Ő egy más dimenzió szépségét hozza, ami a stílus és a művészet között van. Rocksztár és divatikon, ő kétségtelenül korszakának egy modern múzsája” – indokolta választását a Cyril Chapuy, a L’Oréal Paris nemzetközi igazgatója.

Az énekesnő sem titkolta kitörő örömét a People.com-nak adott interjújában: „El sem hiszem, hogy én is L’Oreal-csaj leszek. Imádok kiöltözni a színpadon és a klipforgatásokon, mindig ez volt a legjobb abban, hogy énekesnő vagyok.” Majd folytatta: “Mindig szerettem sminkelni. Az a típusú lány voltam, aki folyton az anyja ruháival és sminkkészletével szórakozik. És tudjátok mit? Most ugyanazt csinálom, mint 10 évesen.”

A L’Oréal Paris családjához csatlakozva Gwen Stefani az egyéni szépség vízióját képviseli olyan szépségnagykövetek mellett, mint Beyoncé Knowles, Gerard Butler, Rachel Weisz, Jennifer Lopez, Freida Pinto, Gong Li, Patrick Demsey és Diane Kruger.

AJÁNLOTT LINKEK:

Gwen Stefani a L’Oréal arca lesz (www.velvet.hu)
Gwen Stefani nagykövet lett (www.cotcot.hu)
Gwen Stefani az új szépségnagykövet (www.cosmopolitan.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik