Élet-Stílus

Húzzuk a csíkot

A 2011-es tavaszi-nyári divattrend igazán meglepő változásokat hoz az öltözködésünkbe.

Divatszakértők szerint a pöttyös, a kockás, a csíkos örök klasszikusként mindig a ruhatárunk részét képezik. Ezt a divattervezők sem gondolták másképp, így tavasztól alaposan becsíkozzák a ruhatárunkat. A méhecskékre emlékeztető narancs és a fekete összeállítások nem csak a darázsderekú hölgyeknek kedveznek, mindenki bátran felveheti, ha megfelelő kiegészítőkkel kombinálja azokat. A lila-fehér kavalkádja, a csíkok és pöttyök egyvelege, a hatalmas kalapok ideje köszönt ránk. A nyári csizma visszatér, és a lyukacsos, könnyen szellőző fazonok hódítanak majd a sétálóutcákon. Ha a csizmát csíkos pólóruhával és nagy táskával kombináljuk, akkor hasonlóak leszünk Jil Sander modelljeihez.

A rövid sortok, a vállban bő, csíkos pólók és a hasonló mintázatú tunikák meghatározó ruhadarabjai lesznek a 2011-es utcai divatnak, akár csak Isabel Marant kollekciójának.

Az idei rügyfakasztó tavasz tehát bátrabb divatozásra buzdít minket, és csupán egyetlen szabályt kell csak betartanunk: a csíkok és a színek legyenek összhatásban egymással. Fontos, hogy legalább egy kiegészítőn visszatérjen a választott csík típusa és annak színkombinációja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik