Élet-Stílus

Nem súlyos Ribéry sérülése

A Wolfsburg elleni szombati bajnokin megsérült francia szélső állapota nem súlyos – közölte a Bayern München honlapja. A játékos a január 29-i, Werder Bremen elleni bajnokin már pályára léphet.

A korai hírekkel ellentétben, a Wolfsburg elleni – 1-1-re végződött – szombati bajnokin már a 20. percben lecserélt francia válogatott állapota nem súlyos, térdsérülését egy hét alatt kiheverheti. A 18. percben a hazaiak brazil középpályásával, Josuéval ütköző futballista ugyan szombat este mankókkal hagyta el a wolfsburgi stadiont, azonban ijedtsége volt a nagyobb.

„Nem normális, ami velem történik” – fogalmazott a Bildnek a mérkőzést követően még az események hatása alatt álló játékos. „Újabb sérülés. Ám remélem, nem olyan súlyos. Szúró fájdalmat éreztem a bal térdemben, s emiatt kértem cserét.”

A bajorok híres orvosa, Hans-Wilhelm Mueller-Wohlfahrt vasárnap reggel tüzetesen megvizsgálta a futballista térdét, s arra a következtetésre jutott, hogy ötnapos pihentetést követően újra kezdheti az edzéseket. A professzor úgy véli, Ribéry már a Werder elleni mérkőzésen pályára léphet majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik