Élet-Stílus

Huszti a Zaragozában?

A spanyol élvonalban szereplő Zaragoza szakvezetője szeretné megerősíteni középpályáját, s a mexikói Javier Aguirre kiszemeltjei között Huszti Szabolcs is szerepel. A magyar a mexikói Giovani dos Santosszal versenyezhetne a posztért.

Mivel Huszti csapata, a Zenit komoly vásárlásokat fontolgat – két „húzónév”, a német Lukas Podolski (Köln) és a perui Juan Manuel Vargas (Fiorentina) is az oroszok kiszemeltjei között szerepel – többen távozhatnak Szentpétervárról.

Az El Periodico de Aragonra hivatkozó El Mundo Deportivo szerint a Pintér Ádámot is foglalkoztató spanyol együttesnél profitálnának a Zenit keretszűkítéséből, s ha lehet, Husztit és a hátvéd Fernando Meirát is megszereznék. A kiesés elől menekülő aragóniaiak Husztit nyárig kölcsönben szerződtetnék, számításaikat keresztülhúzhatja, hogy a magyar válogatottnak „felmondó” futballistát Németországba is visszavárják.

Meirát régóta figyelemmel követik Zaragozában, a klub még stuttgarti évei során is kokettált a középső védővel, s mivel a 32 esztendős labdarúgó szerződése 2011 decemberében lejár, „diszkontáron” megszerezhető.

Huszti sorsát befolyásolhatja, hogy a Zenit duója mellett a spanyol csapat mexikói mestere a Tottenham kezdőcsapatából kiszorult honfitársával, a Barcelonában nevelkedett Giovani dos Santosszal is tárgyal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik