Élet-Stílus

Ma már kisüt a nap

Kezdetben borult, helyenként párás, ködös idő lesz, a középső és a keleti országrészben szórványosan eső, zápor is várható. Délelőtt hosszabb-rövidebb időszakokra kisüt a nap, akár 9 fok is lehet.

Már délelőttől elkezdődik nyugat felől a felhőzet felszakadozása, az ország nagy részén hosszabb-rövidebb időszakokra kisüt a nap, viszont a keleti határszélen estig erősen felhős marad az ég. Az észalnyugati szél többfelé megélénkül, a Dunántúlon a magasabban fekvő helyeken meg is erősödik. A hőmérséklet délután 4, 9, késő este 0, +5 fok között alakul – derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Kis területen (nagyobb valószínűséggel északkeleten) tartós ködfoltok is előfordulhatnak.

Csütörtökön és pénteken többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, kezdetben többfelé, majd egyre kevesebb helyen várható eső, eleinte északkeleten hó is lehet. A hétvégén a változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre van kilátás, számottevő csapadék nélkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet az időszak elején és végén -3, +3, közte 1, 6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 5, 12, de szombaton 11, 16 fok között várható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik