Élet-Stílus

Lady Gaga civil szakmája

Az énekesnőnek már kevés a színpad és a rajongók imádata világszerte: nagyobb vadra pályázik, egy multicég első embere lett.

A pop nagyasszonya meglepő fordulatot vitt meseszerű karrierjébe. 2011-ben az extravagáns énekesnő beül a Polaroid kreatív igazgatói székébe, és ki sem száll onnan, amíg meg nem valósítja forradalmi újításait. Az újév kezdetét is ugyanazzal a lendülettel és dinamizmussal folytatja, mint amit megszokhattunk már tőle, szinte minden hónapra jut valami a meglepetésekből. Gaga óriási felhajtás keretében január 6-án mutatta be a Polaroid Grey Label termékcsaládjának három új darabját Las Vegasban.

E három termék a hordozható fotónyomtató, az instant fényképezőgép és a GL20 nevet viselő szemüveg, melynek különlegessége, hogy rögzíti a körülöttünk levő világot és azonnal meg is jeleníti a szemüveg külső lencséjén. Legutóbbit egy szürreális Gaga-klipben is el tudnánk képzelni. A Polaroidnál betöltött szerep ellenére sem lesznek a rajongók elhanyagolva, mert február 13-án megjelenik a művésznő új dala „Born This Way” címen, s a dalpremiert követően május 23-án újabb lemezzel gazdagítja a „Gaga-hívek” lemezgyűjteményét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik