Élet-Stílus

2010 legjobbnak választott frizurái

Nemcsak a ruha, hanem a frizura is öltöztet. A sztárvilágban is megszületett a rangsor, és kiderült, kié volt a legötletesebb fizimiska.

Angelina Jolie az örök klasszikus! Nemcsak ő maga, hanem a filmrendezők is ezt a frizurát kedvelik a legjobban tőle. A retro stílusban, lágyan felfogott fürtök előnyösen finomítják Angelina karakteres vonásait, s igazi dívát varázsolnak belőle.

Anne Hathaway olyan, akár egy hercegnő és a frizurájával is ezt a hatást erősíti. A színválasztás kifinomult és elegáns, a középen elválasztott fürtök kissé oldalra tartanak, így a maga egyszerűségében is nagyszerű viselet.

Alexa Chung már eggyé vált a hajviseletével. A középen egyszerűen szétválasztott bubifrizura bájossá és könnyeddé teszi fiús alkatát. Díjazták is érte.

Blake Lively, akit nemsokára a Chanel plakátjain láthatunk viszont, megmutatta 2010-ben, hogy lófarokkal is lehet bálba menni. A gyorsan elkészíthető varkocs sosem megy ki a divatból! Kényelmes és nőies választás. Ráadásul kiemeli viselője szép arcvonásait.

Cameron Diaz a partik királynője, tavaly a Charlie angyalaira hajazó hajzatot választott. Diaz széles arccsontját ez keskenyíti és a hosszú, szőke fürtök ellenállhatatlanná teszik mosolyát a vagány színésznőnek.


Christina Aguilera jeges szőkesége már önmagában divatot teremtett. A kicsit rockabilly stílusú kunkori kontyot 2010 egyik legvidámabb frizurájának választották.

Emma Wattson meglepte rajongóit és kollégáit egyaránt, amikor stílust váltva, levágatta a haját. A rövid, fiús fazon akkora sikert aratott, hogy még a Vogue címlapján is helyet kapott.

Gwen Stefani mindig újít valamit kinézetén. 2010-ben ezzel a bonyolult konttyal vált népszerűvé. Állítólag egyszerű az elkészítése. Bátraké a szerencse!

Jessica Alba talán sok nő elképzelését megerősíti a jólfésültségről ezzel az egyenesre vágott és vasalt hajjal. A sikerének titka a profi hajszínválasztás és az erős hajvasaló. Na meg, hogy ő Jessica Alba.

Mary-Kate Olsen még gyerekszínészként vált ismertté ikertestvérével, aki pont ugyanígy néz ki. A hajtrend részét képező fonatokat ő is előszeretettel alkalmazta, így picit visszahozta nekünk a 80-as évek életérzését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik