Élet-Stílus

Kiss és Kásás visszatér a válogatottba

admin
admin

2011. 01. 04. 15:30

Kiss Gergely az idei első gyakorláson is részt vesz, míg Kásás Tamás január 23-án csatlakozik majd Kemény Dénes szövetségi kapitány kiválasztottjaihoz.

A válogatottban hosszú ideje nem szerepelt, egyaránt háromszoros olimpiai aranyérmes Kiss Gergely és Kásás Tamás meghívásáról a szakvezető kedden tájékoztatta a nemzeti együttes honlapját. Továbbá elmondta, hogy keretet csak a bajnokság befejezése után, a nyáron esedékes sanghaji világbajnokságra való felkészülés kezdetekor hirdet, addig pedig minden egyes összetartásra egyedi alkalomra szólóan küldi majd ki a meghívókat.

A három közös edzést előirányzó 2011-es első gyakorláson, amely január 10-én és 11-én a szentendrei Vizes Nyolcas uszodában lesz, két újonc vehet részt: a bajnok Vasasban pólózó Fülöp Bence és a honvédos Salamon Ferenc. A január 23. és 25. közötti újabb összetartásra már jönnek a „külföldiek” is, az olasz Pro Reccónál légióskodó Kásás Tamás és Madaras Norbert, továbbá a horvát Primorje Rijekában játszó Varga Dániel és Dénes.

Kisst és Kásást gatyára vetkőzve látjuk viszont a válogatottnál (MTI)

Kisst és Kásást gatyára vetkőzve látjuk viszont a válogatottnál (MTI)

„Nagy várakozással tekintek az edzések elé. Tekintettel arra, hogy tavasszal sokszor fogok találkozni a fiúkkal, úgy gondolom, hogy ennyi edzésnek már lehet kézzelfogható haszna a pillanatnyi forma szempontjából és a nyári erőállapotot illetően is. Egyébként könnyen előfordulhat, hogy később még olyanok is kapnak meghívót, akik nem szerepelnek a most közzétett 16-os listán, illetőleg nincsenek a külföldről hazahívott négy játékos között” – nyilatkozta a vlv.hu-nak Kemény Dénes szövetségi kapitány.

Az első táborra meghívottak:
Baksa László, Gergely István, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán – kapusok; Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Fülöp Bence, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Kiss Gergely, Salamon Ferenc, Szivós Márton, Török Béla, Vámos Márton – mezőnyjátékosok.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.