Élet-Stílus

Mit hoz 2011 az építészetben?

bio

2011. 01. 03. 07:48

Felhőkarcolók, zenepaloták, kulturális központok. A hg.hu designportál számba veszi 2011 legfontosabb külföldi és hazai épületeit.

Világszerte számos nagyszabású épület átadását tervezik ebben az évben. A hg.hu cikke a tavalyi év vívmányainak felsorolásával indul, majd rátér a már épülőfélben lévő, esetenként évek óta el nem készült, ám várhatóan idén átadásra kerülő épületcsodákra.

Ilyen például a Foster-féle felhőkarcoló Kanadában, Zaha Hadid Aquatics Centere Londonban, a Gensler Park Towerse Dubajban, a Harpa konferenciaközpont Izlandon, vagy zenepalota Rio de Janeiróban. Ami pedig a hazai pályát illeti, idén végre átadhatják a CET-et és a Rácfürdőt is. A teljes cikk itt olvasható.

AJÁNLOTT LINKEK:
A CET weboldala
A hg.hu weboldala

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.