Élet-Stílus

Liverpoolban betelt a pohár

A nevéhez méltatlanul szereplő patinás angol klubnál az új tulajdonosok a vezetőedző Roy Hodgson menesztését fontolgatják. A Liverpool jelenleg 12. az angol bajnokságban.

A ligautolsó – azóta a három pontnak köszönhetően előrelépő – Wolverhampton Wanderers elleni 1-0-s hazai vereség még a magas ingerküszöbbel rendelkező John W. Henrynél és Tom Wernernél is kiverte a biztosítékot: az egyesület jogait ősszel megszerző New England Sports Ventures két főembere a 63 esztendős szakember leváltását fontolgatja.

A Guardian úgy értesült, a két tulajdonos ugyan hajlana arra, hogy Hodgson kapjon még egy kis időt, azonban a lelátók „nyomása” egyre nagyobb: a szurkolók kezdenek elfordulni a csapattól.

A Fulham együttesével az Európa Ligában parádés menetelést bemutató edző nyáron lett a vörösök szakvezetője, viszont a Benitez-éra utolsó két évében lejtőre kerülő együttes zuhanását nem tudta megállítani, sőt, az FC színtelen-szagtalan futballal rukkolt elő hétről hétre.

A lap úgy tudja, Hodgson távozása esetén a jelenleg állás nélküli Frank Rijkaard, a Barcelona és a Galatasaray korábbi edzője, volt holland szövetségi kapitány a legesélyesebb a posztra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik