Élet-Stílus

Elkészült Lady Gaga divatvideója

Kathryn Ferguson a Dazed and Confused magazin számára alkotta meg a Lady Gagával készített divatvideót.

Kathryn Ferguson stylistból lett divatklip-rendező. A nemrég megrendezett első Fashion Video Fesztiválon a zsűri oszlopos tagjaként véleményezte a feltörekvő kreatívokat. Legutóbb pedig a Dazed and Confused magazinnak készítette el a gyönyörű divatvideót. Egyik kedvenc tervezőjével, Richard Nicollal és a pop nagyasszonyával, Lady Gagával forgatott. Természetesen Gaga komponálta a videó zenéjét és ez a mondat is elhangzik szájából: „Glamúros életet szeretnék élni”.

Ferguson így nyilatkozott alkotópartnereiről:
„Nicollal együtt dolgozni csodálatos. Kreatív és együttműködő. Tetszik, hogy folyamatosan újat alkot és olyan csapattal dolgoztunk együtt, akik mind maximalizmusra törekedtek. Ezt csak így lehet. Gagával kicsit nehezebb volt. Mindösszesen 90 perc állt rendelkezésemre, mert bár egész nap a stúdióban voltunk, egy percre sem tudott megállni. Pörög, kreatív, egy valódi energiabomba, ezért nehéz őt elkapni. Izgatott voltam, de a legjobb értelemben”- árulta el a rendezőnő, aki szerint az eddigi Gagáról készült anyagokhoz képest, ez a mű könnyedebb lett.

„Miután felvettük az anyagot, átküldtem Gagának. Ő ezekre a képekre talált ki a zenei aláfestést. Az első körben nem is sikerült azonnal eltalálni mire gondol, de másodjára már igen. Érdekes volt”-mondta Kathryn Ferguson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik