Élet-Stílus

Koltai: hamisak a hírek

Cáfolja a kiemelt állami támogatásokról, a fiára tett terhelő vallomásról szóló híreket Koltai Róbert. A színművész a Magyar Nemzetnek leszögezte, a bulvárlapok hamis híreket terjesztenek. Szerinte a 4,2 milliárdos adócsaláshoz a fiának semmi köze, ő és felesége egy formaság miatt tett tanúvallomást.

“Két éve vagyok tagja a Filmsziget Kft.-nek, és a feleségem is kilépett már a cégből. Egy formaság miatt hívtak be a vám és pénzügyőrségre, és ezzel kapcsolatban tettem vallomást” – nyilatkozta Koltai Róbert, aki már korábban is leszögezte, hogy hozzátartozóként nem lett volna köteles vallomást tenni, de mivel biztos fia ártatlanságában, tisztázni akarta a tényeket.

Ezután felháborítónak nevezte a Blikk korábbi állításait, miszerint vallomása terhelő a fiára nézve, akinek három éve átadta az ügyvezetést.

“Ebben az ügyben még semmi sincs bebizonyítva, a bulvárlapok hamis híreket szajkóznak a fiamról, illetve a filmjeinkről. Hazugság az is, hogy a mi produkciónk, például a Megy a gőzös kiemelt állami támogatást kapott, a Magyar Államvasutak egy barterszerződés keretében volt a támogatónk” – állította Koltai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik