Élet-Stílus

Izmosodik a spanyol kiesőjelölt

Alaposan megerősítette a sorait a spanyol labdarúgó-bajnokságban a kiesés elől menekülő Málaga.

A Primera Divisiónban 18., kiesőhelyen álló Málaga még karácsony előtt megszerezte Martín Demichelist, a Bayern argentin védőjét, majd most újabb három játékost igazolt.

José Carlos Pérez, a tulajdonos tanácsadója megerősítette a hírt, hogy a brazil Julio Baptista kétmillió euró fejében a Romától a Málagához szerződik. A korábban a Sevillában és a Real Madridban is megfordult csatár két és fél éves szerződést köt az új klubjával.

Két másik tehetséges labdarúgó, a védekező középpályás Ignacio Camacho és a kapus Sergio Asenjo az Atlético Madridtól érkezik: előbbi végleg, vagyis a szerződése szerint négy évig, utóbbi pedig a szezon végig kölcsönben lesz a Málagáé.

A 20 éves Camacho tagja az U21-es válogatottnak, míg a 21 éves Asenjo korábban U19-es spanyol nemzeti csapattal alkotott maradandót. 2007-ben korosztályos Európa-bajnokságot nyert, ugyanakkor az Atlético Madridnál a tartalékok keserű kenyere jutott neki, miután nem tudta kiszorítani a kapuból a nála egy évvel fiatalabb David de Geát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik