Élet-Stílus

Carrick: szabálytalan gólt kaptunk

Michael Carrick, a Manchester United labdarúgója az utolsó percben kapott gól, főleg annak körülményei miatt kesergett a Birmingham City elleni bajnoki találkozót (1-1) követően.

„Természetesen csalódottak vagyunk” – nyilatkozta a manchesteriek válogatott középpályása, miután csapata egy 90. percben kapott, ráadásul szabálytalan gól miatt két pontot hagyott az acélosnak aligha nevezhető Birmingham City otthonában.

Az utolsó percben egy jobboldali beadás után Nikola Zigics kézzel továbbította a labdát Lee Bowyer elé, aki közelről beállította az 1-1-es végeredményt.

„Mindig nehéz elviselni a mérkőzés végén kapott gólokat, ugyanakkor ez a mostani különösen fájó, tekintettel arra, hogy egy lökés, majd egy nyilvánvaló kezezés előzte meg” – tette hozzá Carrick. „Összességében persze nincs miért keseregnünk, hiszen továbbra is a tabella élén állunk, jó formában vagyunk – most is mi irányítottuk a játékot -, így csak arra kell figyelnünk, hogy a folytatásban sem csökkenjen a lendületünk.”

A Manchester United a birminghami egy pontnak és jobb gólkülönbségének köszönhetően visszavezette a vezetést az amúgy két mérkőzéssel többet játszott Manchester Citytől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik