Élet-Stílus

Nő alázta Häkkinent és Schumachert

A Mercedes összehozta a nagy riválisokat, Mika Häkkinen és Michael Schumacher ismét együtt autózik egy reklám kedvéért. Nyugdíjasok lennének?

Rövid frappáns mondatok világsztárok szájából. Ennyi kell egy jó reklámhoz. A Mercedes pedig megcsinálta. Mika Häkkinen és Michael Schumacher főszereplésével.

A kétszeres Forma-1-világbajnok Mika Häkkinen egy új Mercedes E-osztály kombit havas szerpentinen vezetve beéri a hétszeres bajnok Michael Schumacher által irányított klasszikus, második generációs SL-t. Egy ideig nem tudja megelőzni, majd amikor elmegy mellette, viccesen megjegyzi, hogy a megelőzött egy “vasárnapi vezető”.

Csakhogy pár pillanat múlva Häkkinen is áldozatává válik egy G-osztályos Mercinek, amelyet egy fiatal lány vezet és simán “lenyugdíjasozza” a két F1-es nagyágyút. Persze könnyű neki, hiszen a két hátsókerék-hajtású autóval szemben az övé összkerekes.

Schumacher és Häkkinen:


Egyik sztár sem először szerepel a Mercedes reklámarcaként, Häkkinen számos alkalommal feltűnt már, míg Schumacher visszatérésekor az új sportkocsi, az SLS AMG reklámarca lett.

Schumachernek az sem újdonság, hogy egy másik F1-sztárral dolgozik együtt, hiszen korábban Kimi Räikkönennel “tesztelte” közösen a FIAT autóit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik