Élet-Stílus

Német kapussal erősítene a MU

Az angol listavezető német kapussal pótolná az idény végén visszavonuló Edwin van der Sart. Az angolok azonban nem Manuel Neuert, a válogatott első számú kapusát szeretnék.

A Schalke kapusa decemberben jelezte, hogy nyáron valószínűleg klubot vált, viszont inkább a Bayern Münchent választaná. A Manchester United így a korábbi első számú német válogatott kapusra, Rene Adlerre vetné ki hálóját.

A Leverkusen futballistája remek őszt zárt, 17 forduló alatt 25 gólt kapott. A Bild szerint a manchesteriek főnöke, Alex Ferguson sok fantáziát lát a 25 esztendős germánban, s mindent megmozgat majd, hogy az Old Traffordra csábítsa.

Adler tavasszal, kisebb sérülései miatt szorult ki a válogatott kezdőcsapatából, a világbajnokságra nem is utazhatott, ahol viszont korábbi helyettese, Neuer olyannyira helytállt, hogy azóta is ő az első számú kapus.

A Leverkusen saját nevelésű játékosának szerződése 2012-ben jár le a BayArenában, s bár jelenleg 24 millió euró a kivásárlási ára, nyáron ez valószínűleg kevesebb lesz. Nem úgy mint Neuré, akit a Bayern aligha szerez majd meg 25 millió alatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik