Élet-Stílus

A legtrendibb női mikulások

Annak ellenére, hogy egyre inkább kimegy a divatból, néhány bátor celeb beöltözött, és újraértelmezte a karácsonyi jelmezeket.

Kezdjünk az amerikai foci egyik hagyományával, a pom-pom lányokkal. Ők azok a mindig csinos és fitt hölgyek, akik a szurkolókat szórakoztatják akrobatikus táncukkal a meccs szünetében. A Dallas Cowboys és a Tennessee Titans vezérszurkolói vadóc mikulásjelmezes lányoknak öltözve csábították és bíztatták a közönséget. Két verziót láthattunk idén: az egyik piros forrónadrágos, a másik fehér prémszegélyes miniszoknyás változat. A piros színen túl egy közös van bennük, mégpedig az, hogy kiemeli a hosszú combokat a férfi szurkolók legnagyobb örömére.

Mariah Carey ezen a december 3-án készült fotón már áldott állapotban állt színpadra. Ekkor még nem lehetett sejteni, hogy a mikulásruha alatt az övén kívül még két pici szív dobog. Az énekesnő egy karácsonyi tévéműsor felvételén volt ekkor. A ruhaválasztás ügyesen takarja gömbölyödő pocakját, a hatalmas képeslap-díszlet előtt pózolva pedig feltűnik, hogy nem mutat sokat magából. Kismamaként szolídabb, csak elvétve használja a kiegészítőket, például a Mikulás hagyományos bőröve helyett csak egy fekete masnit kötött magára, és azt sem a hasán, hanem a mellei alatt.

Stephanie Pratt talán hazánkban kevésbé ismert, mivel egy Amerikában vetített reality-műsor sztárja. Az MTV-n, a The Hills nevű szériában tett szert hírnévre. Ő inkább a hómentes, fekete ünnepet idézi. A Karácsonyra csak a diszkréten félrefittyenő sapkájával utal a 24 észtendős hölgy.

Katy Perry lassan híresebb a feltűnő dekoltázsáról és gyakori combvillantásairól, mint fülbemászó dalairól. A Jingle Ball nevű eseményen három karácsonyi figura bőrébe is belebújt, hogy hozza a megszokott bohém formáját. Mi Perrynek adnánk a legötletesebb karácsonyi jelmez díját, ha volna ilyen.
Az első fotón egy gömbölyített miniszoknyában látható, ami érdekes, elnagyolt sziluettet ad viselőjének. A combokat természetesen most is látni engedi a piros ruhácska. Derekán egy széles öv, a mellrésznél egy fehér prém teszi ünnepivé és izgalmassá az összeállítást. A backstage-ben mindezt egy zöld-piros, karácsonyi hajdísz, a színpadon fehér kesztyű és fejfedő egészítette ki.

Nem Katy Perry lenne, ha nem vinne humort az öltözékébe! Ez a hóember alakú ruha is mini és itt is jelen van a dekoltázs, bár most egy csíkos sál takarja a lényeget. A ferde kalap rajzfilmszerűvé teszik a művésznőt, a karokra húzott barna-fekete csíkos kesztyűk pedig a hóember faág-karjait hivatottak szimbolizálni. A fehér, fűzős magas sarkú cipellő az egyetlen stílusbontó elem a hóemberen, de elfogadjuk, mert nagyon illik a bohém és szexi Perryhez.

Az utolsó Katy Perry-öltözék talán a legviccesebb a háromból! A jelmez a Diótörő figuráját eleveníti fel az ismert karácsonyi meséből. Érdekes mix született meg ebben a karakterben, mivel „Diótörő Perry” forrónadrágot visel és sminkelt arcához műbajuszt emelt elegáns kis pálcáján. Az aranyló K-betűkkel díszített gallér és egy mosodai munkáscsizmát idéző lábbeli teszi végképp szürreálissá ünnepi megjelenését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik